DOST SİGORTA
DOST SİGORTA
BÖRTE

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI BİR ÇOK YARALI VAR

ASAYİŞ 08.09.2022 - 23:13, Güncelleme: 08.09.2022 - 23:13
 

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI BİR ÇOK YARALI VAR

Samsun'da bir kamyondan yola mazot dökülmesi sonucu 23 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında aralarında çocukların da bulunduğu toplam 18 kişi yaralandı.
Kaza Samsun'un İlkadım ilçesi'nde Tepecik Mahallesi Çevre Yolu üzerinde meydana eldi. Edinilen bilgilere göre , otogar istikametinden Belediye Evleri istikametine gitmekte olan bir kamyondan yola mazot döküldüğ,Bu sırada arkadan gelen araçlar yola dökülen mazottan kayarak zincirleme kaza meydana geldi. Aralarında tır, kamyon, kamyonet, hafif ticari araç ile otomobillerin de bulunduğu 23 araç birbirine girdi. Kazada aralarında çocukların da bulunduğu 18 kişi yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Gazi Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan dolayı yol araç trafiğine kapandı. Trafik ekipleri yolu trafiği açmak için çalışma başlattı. Kaza ile ilgili polis soruşturma başlattı.
Samsun'da bir kamyondan yola mazot dökülmesi sonucu 23 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında aralarında çocukların da bulunduğu toplam 18 kişi yaralandı.

Kaza Samsun'un İlkadım ilçesi'nde Tepecik Mahallesi Çevre Yolu üzerinde meydana eldi. Edinilen bilgilere göre , otogar istikametinden Belediye Evleri istikametine gitmekte olan bir kamyondan yola mazot döküldüğ,Bu sırada arkadan gelen araçlar yola dökülen mazottan kayarak zincirleme kaza meydana geldi. Aralarında tır, kamyon, kamyonet, hafif ticari araç ile otomobillerin de bulunduğu 23 araç birbirine girdi. Kazada aralarında çocukların da bulunduğu 18 kişi yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Gazi Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan dolayı yol araç trafiğine kapandı. Trafik ekipleri yolu trafiği açmak için çalışma başlattı.
Kaza ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunflashaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.