DOST SİGORTA
DOST SİGORTA
BÖRTE

POST MODERN DARBENİN YILDÖNÜMÜNDE ÖNEMLİ ORGANİZASYON

GÜNDEM 23.02.2022 - 23:38, Güncelleme: 26.02.2022 - 13:40
 

POST MODERN DARBENİN YILDÖNÜMÜNDE ÖNEMLİ ORGANİZASYON

Prof.Dr.Yusuf TEKİN Samsunda önemli bir günde konferans verecek
28 Şubat çok tartışıldı yılllar geçsede konuşulmaya devam edecek ve her geçen etkilerinin kaybolacak olmasına karşın yeni neslinde hatırlaması gereken aslında kara bir leke olduğunu unutulmaması gerekn bir gündür. İşte bugünün yıl dönümünde samsun önemli bir ismi ağırlıyor.Prof.Dr.Yusuf TEKİN Samsunda önemli bir günde konferans verecek. DARBENİN 25.YILINDA KONFERANS Anakara Hacı Baram Veli Üniversitesi Rektörü,Prof.Dr.Yusuf TEKİN Darbeden de öte adlı konferans için Samsuna geliyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi,Cihannuma ve Samsun Milli irade platformunun ortaklaş düzenlediği bu programa tüm Samsunlular'ın ilgi göstereceği düşünülüyor
Prof.Dr.Yusuf TEKİN Samsunda önemli bir günde konferans verecek

28 Şubat çok tartışıldı yılllar geçsede konuşulmaya devam edecek ve her geçen etkilerinin kaybolacak olmasına karşın yeni neslinde hatırlaması gereken aslında kara bir leke olduğunu unutulmaması gerekn bir gündür.

İşte bugünün yıl dönümünde samsun önemli bir ismi ağırlıyor.Prof.Dr.Yusuf TEKİN Samsunda önemli bir günde konferans verecek.

DARBENİN 25.YILINDA KONFERANS

Anakara Hacı Baram Veli Üniversitesi Rektörü,Prof.Dr.Yusuf TEKİN Darbeden de öte adlı konferans için Samsuna geliyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi,Cihannuma ve Samsun Milli irade platformunun ortaklaş düzenlediği bu programa tüm Samsunlular'ın ilgi göstereceği düşünülüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunflashaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.