DOST SİGORTA
DOST SİGORTA
BÖRTE

BAFRA'DA FECİ TRAFİK KAZASI

ASAYİŞ 12.03.2022 - 22:27, Güncelleme: 12.03.2022 - 22:56
 

BAFRA'DA FECİ TRAFİK KAZASI

Samsun'nun Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralıların olduğu ifade ediliyor
Samsun ‘un Bafra ilçesinde Samsun-Sinop yolunda Gümüşyaprak Mevkinde Trafik kazası meydana geldi.Öğrenilen bilgiye göre Samsun istikametine seyir halinde giden E.Ö. idaresindeki 06 FR 7167 Plakalı otomobil ile aynı istikamette seyir halinde gide A.Ç. İdaresindeki 55 NZ 898 plakalı otomobille gümüşyaprak köyü mevkinde çarpıştı. Trafik Kazasında 06 FR 7167 Plakalı otomobil sürücüsü E.Ö, ve Otomobildeki yolcu bulunan G.G.,55 NZ 898 plakalı otomobil sürücüsü A.Ç,(28) otomobilde bulunan eşi Y.Ç.(26) çocukları M.Ç (3) ve Y.E.Ç.(5) yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve jandarma, saglık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Sağlık ekiplerince Bafra devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ağır yaralı olan araç sürücüler E.Ö. ve Y.Ç. Ondokuz Mayıs üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesine sevk edildi.
Samsun'nun Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralıların olduğu ifade ediliyor

Samsun ‘un Bafra ilçesinde Samsun-Sinop yolunda Gümüşyaprak Mevkinde Trafik kazası meydana geldi.Öğrenilen bilgiye göre Samsun istikametine seyir halinde giden E.Ö. idaresindeki 06 FR 7167 Plakalı otomobil ile aynı istikamette seyir halinde gide A.Ç. İdaresindeki 55 NZ 898 plakalı otomobille gümüşyaprak köyü mevkinde çarpıştı.

Trafik Kazasında 06 FR 7167 Plakalı otomobil sürücüsü E.Ö, ve Otomobildeki yolcu bulunan G.G.,55 NZ 898 plakalı otomobil sürücüsü A.Ç,(28) otomobilde bulunan eşi Y.Ç.(26) çocukları M.Ç (3) ve Y.E.Ç.(5) yaralandı.
Olay yerine çok sayıda polis ve jandarma, saglık ekipleri sevk edildi.
Yaralılar Sağlık ekiplerince Bafra devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Ağır yaralı olan araç sürücüler E.Ö. ve Y.Ç. Ondokuz Mayıs üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunflashaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.