DOST SİGORTA
DOST SİGORTA
BÖRTE

ATATÜRK ORTAOKULUNDAN BİR BÜYÜK PROJE

GÜNDEM 28.04.2022 - 16:24, Güncelleme: 28.04.2022 - 16:24
 

ATATÜRK ORTAOKULUNDAN BİR BÜYÜK PROJE

Okul müdürümüzün öncülüğünde, içinde bulunduğumuz zor günlerde bir kenara çekilmek yerine elimizi taşın altına sokmak için bir proje geliştirmeye, çocuklara destek olmaya karar verdik. “Gökyüzü Çocukların Ellerinde (GÖKÇE)” dedik projemize.
Ramazan ayı boyunca destek vereceğimiz öğrencilerimizin tespiti ile başladığımız projede Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 37 öğrencimize ulaşmış bulunmaktayız. 16.000 TL maddi destek, gıda kolileriyle öğrencilerimize ve ailelerine destek olduk, bu sayede hem çocuklar hem de bizler daha güzel daha mutlu bir Ramazan Bayramı yaşamak umudundayız.   Elbette proje için  desteklerimiz Ramazan ayı ile sınırlı kalmayacak. Ulaşım desteği, kırtasiye, giyim yardımlarımız okulun açık olduğu her gün devam edecek. Bu sürekliliği devam ettirmemizi sağlayan düzenli bağışçılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. GÖKÇE Projesi destekçilerimiz sayesinde uzun soluklu bir proje olacak, okulun sadece öğretim yapılan bir yer değil eğitim ve sosyal duyarlılığın öğrenildiği, milli dayanışmanın yaşandığı bir yer olduğunu öğrencilerimize ve paydaşlarımıza göstermek istiyoruz.
Okul müdürümüzün öncülüğünde, içinde bulunduğumuz zor günlerde bir kenara çekilmek yerine elimizi taşın altına sokmak için bir proje geliştirmeye, çocuklara destek olmaya karar verdik. “Gökyüzü Çocukların Ellerinde (GÖKÇE)” dedik projemize.

Ramazan ayı boyunca destek vereceğimiz öğrencilerimizin tespiti ile başladığımız projede Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 37 öğrencimize ulaşmış bulunmaktayız. 16.000 TL maddi destek, gıda kolileriyle öğrencilerimize ve ailelerine destek olduk, bu sayede hem çocuklar hem de bizler daha güzel daha mutlu bir Ramazan Bayramı yaşamak umudundayız.  

Elbette proje için  desteklerimiz Ramazan ayı ile sınırlı kalmayacak. Ulaşım desteği, kırtasiye, giyim yardımlarımız okulun açık olduğu her gün devam edecek. Bu sürekliliği devam ettirmemizi sağlayan düzenli bağışçılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. GÖKÇE Projesi destekçilerimiz sayesinde uzun soluklu bir proje olacak, okulun sadece öğretim yapılan bir yer değil eğitim ve sosyal duyarlılığın öğrenildiği, milli dayanışmanın yaşandığı bir yer olduğunu öğrencilerimize ve paydaşlarımıza göstermek istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunflashaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.