DOST SİGORTA
DOST SİGORTA
BÖRTE

ALC SERVİS SAMSUN MİNİ ONARIM SERVİS’TEN KALİTELİ HİZMET

GÜNDEM 20.08.2023 - 13:32, Güncelleme: 20.08.2023 - 13:32
 

ALC SERVİS SAMSUN MİNİ ONARIM SERVİS’TEN KALİTELİ HİZMET

ALC SERVİS SAMSUN Sigorta Mini Onarım hizmetlerini başarı ile devam ettiriyor.
Araç sahiplerine, sigorta şirketlerine, hasar onarım, küçük ölçekli hasarlarda mini onarım, mobil plastik ve alüminyum jant ve parça onarım hizmetleri sunmakta olan AUTO LIFE CENTER   ALC Servis, aSamsun Servis Merkezini, Yönetim Kurulu Başkanı Arif Şevluk, Genel Müdürü Mahmut Şevluk ve Operasyondan sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çelik ziyaret etti.  ALC Servis , Samsun Karma Otomotiv Genel Servisi bünyesinde, Sigorta Mini Onarım, Mobil Plastik ve Alüminyum Parça Onarım, Hasar ve Kazalı araç onarım ve mekanik periyodik bakım hizmetlerini tek çatı altında Samsunlu hemşehrilerimize sunmaya devam etmekte.  ALC SERVİS hızlı randevu ve müşteri hizmetlerini 0850 88 88 252 nolu ulusal çağrı merkezi üzerinde sunmakta.
ALC SERVİS SAMSUN Sigorta Mini Onarım hizmetlerini başarı ile devam ettiriyor.

Araç sahiplerine, sigorta şirketlerine, hasar onarım, küçük ölçekli hasarlarda mini onarım, mobil plastik ve alüminyum jant ve parça onarım hizmetleri sunmakta olan AUTO LIFE CENTER   ALC Servis, aSamsun Servis Merkezini, Yönetim Kurulu Başkanı Arif Şevluk, Genel Müdürü Mahmut Şevluk ve Operasyondan sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çelik ziyaret etti. 
ALC Servis , Samsun Karma Otomotiv Genel Servisi bünyesinde, Sigorta Mini Onarım, Mobil Plastik ve Alüminyum Parça Onarım, Hasar ve Kazalı araç onarım ve mekanik periyodik bakım hizmetlerini tek çatı altında Samsunlu hemşehrilerimize sunmaya devam etmekte. 
ALC SERVİS hızlı randevu ve müşteri hizmetlerini 0850 88 88 252 nolu ulusal çağrı merkezi üzerinde sunmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunflashaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.